2020-11-21 08:15:26• hírek • Szatmár.ro

Helyére került a város fenyőfája

Fotók: Kereskényi Gábor Facebook-oldala
Fotók: Kereskényi Gábor Facebook-oldala

Noha az idei évre visszavonhatatlanul rányomta bélyegét a koronavírus-járvány, Szatmárnémeti mégsem marad karácsonyi hangulat nélkül. A fények egy részét már ki is helyezték, a napokban pedig megérkezett helyére a város fenyőfája is.

"Ezekben a rendkívül nehéz napokban is szeretnénk karácsonyi hangulatot varázsolni Szatmárnémetibe, hiszen az ilyen időszakokban számít igazán a szeretet és az összetartozás ereje. A város fenyőfája ki lett helyezve, és készül az ünnepi világítás is. Bízzunk benne, hogy hamarosan minden jóra fordul" - írta a Facebookon közzétett bejegyzésében Kereskényi Gábor polgármester.


Ami a karácsonyi fényárt illeti, az előző évektől eltérően ezúttal a régi központbeli park lesz a leginkább kivilágítva, hiszen nemrégiben elkezdődött az Október 25. tér és a Battyhány (Coposu) sétány felújítása. Szatmárnémeti központjában a korlátozások ellenére idén is készül a korábbi években rendkívül népszerű fényfolyosó, „szelfizéshez" alkalmas elemek lesznek kihelyezve, és a környékbeli fák is ünnepi díszekbe öltöznek, miközben a járványhelyzet miatt a költségek is 230 ezer lejjel csökkentve lettek.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: